3ª Travessa 

Begues - Montserrat - Begues

Diumenge 18 d'Octubre del 2015

 Tens ganes de passar un dia diferent de BTT? Assumeix el repte i vine a Montserrat amb nosaltres !

És un recorregut exigent, més pel quilometratge que per la seva duresa, però tampoc és un passeig .... i per els i les que tinguin dubtes, si fer tot el recorregut, tenen l'opció d'acabar a Montserrat o a Monistrol de Montserrat (dinar).

Gran part del recorregut transcorre per camins i pistes de terra, però també es circula per trams de carretera. L'objectiu és evitar el màxim possible trepitjar asfalt amb les dues rodes.

En carretera es circularà en grups de 5 i entre grup i grup es deixarà una distància de 50m aprox per afavorir l'avançament dels vehicles.

Per els  que creguin que  la ruta és molt dura, está l'opció de fer només de Begues / Montserrat, però en aquest cas s'han de preocupar els participans del transport per tornar a Begues o al seu domicili.

La 2ª Travessa Begues - Montserrat - Begues, no és una pedalada, ni una carrera, és una sortida conjunta i com a tal l'objectiu principal és anar sempre el més junts possible.

Entenem que és impossible que tots els participants vagin al mateix ritme, per aquest motiu s'establiran grups i uns punts de reagrupament. Qui no compleixi els reglaments de la travessa, quedarà exclòs del grup i no tindrà cap tipus d'assistència.

A partir del dinar, és a dir a Monistrol de Montserrat, l'assitència del cotxe, anirà directament a Sant Vicenç dels Horts, a la zona del McDonalds al final del riu Llobregat, fins les 18.30 per poder realitzar un avituallament d'aigua i solucionar alguna petita averia.

Si els nivells físics dels participants són molt dispars s'organitzaran grups, en què hi haurà un responsable i si és possible amb gps per poder seguir la ruta.
Les places són limitades per garantir una bona sortida. 

La sortida té un cost per els serveis oferits durant tot el recorregut.


- Socis Club Ciclista Begues - 18€

- No socis Club Ciclista Begues - 30€ Cal confirmar i formalitzar l'assistència a la botiga Outside Sports, on s'haurà d'omplir un formulari amb les dades del participant i també signar un document d'exempció de responsabilitat al Club Ciclista Begues.En aquest import inclou tot els avituallaments disponibles i el menjar/apat que es realitzarà a Montserrat.Es disposarà d'un vehicle de suport on podran anar les motxilles i el que cada persona consideri necessari per avituallar-se durant el recorregut.

També realitzarà tasques d'assistència i en el supòsit que l'avaria no es pugui reparar el vehicle disposarà de capacitat per a sis bicicletes.

El vehicle anirà sempre tancant el grup sempre que pugui circular pel mateix lloc que les bicicletes, en els casos que no pugui,  es dirigirà al següent punt on pugui circular amb els ciclistes.

Cada participant té l'obligació de portar:
  • Mòbil.
  • Diners.
  • DNI.
  • Camaras i eines per reparar 2 punxades.
  • Aigua o beguda isotònica, barretes energètiques i gels.
  • Llum frontal blanca i posterior vermella

Cada participant serà responsable dels seus actes, l'organització s'eximeix de tota responsabilitat ja que no és una marxa cicloturista oficialment organitzada.

Un últim consell ...Anar a veure a la Moreneta amb BTT és un dels teus reptes d'aquesta tardor!


Club Ciclista Begues